Keukentrends

Wat zijn de keukentrends ? Wij hebben er hier een paar op een rijtje gezet. Krijg een goed beeld van de keukentrends  en doe leuke ideeën op die je zelf ook kan toepassen op jouw (nieuwe) keuken!

Industriële keukens

Je ziet tegenwoordig overal steeds meer industriële meubels en accessoires. Dit kan dus ook niet achter blijven in de keuken branche, hierbij moet je denken aan beton look (aanrechtblad, spoelbak en wanden), metalen accessoires, touwen en katrollen eigenlijk alles wat je in een fabriek ook tegen kan komen.  Industriële keukens Wiggers Keukens

 

Natuurlijke kleuren en materialen

Hout en andere natuurlijke materialen zul je steeds meer gaan zien. De rustige en warm uitstraling doen het erg goed in keukens. Je kan dit op veel manieren verwerken in een keuken, van houten kast deurtjes tot natuurlijke accessoires.

Natuurlijke kleuren en materialen Wiggers Keukens

 

Pitt cooking

Pitt cooking is iets nieuws in de keuken branche. Het idee van pitt cooking zijn losse pitten op het aanrechtblad die zelf te verdelen zijn. Je zit hierbij niet meer vast aan vaste kookplaten, maar kan het precies in delen zoals je zelf wilt! Of je nou grote wok pitten wilt of juist meerdere kleine pitten, het is allemaal mogelijk. Het ziet er zeer fraai uit en je hebt alle keuze vrijheid hoe de pitten ingedeeld worden.

Pitt cooking Wiggers Keukens

 

Woonkeuken

De keuken word tegenwoordig steeds meer betrokken bij de woonkamer, hierdoor wordt de keuken steeds meer een plek om gezellig samen te komen. Hier ziet steeds vaker dat mensen een open keuken willen of een groot kookeiland hierdoor worden de woonkamer en keuken een geheel. Door deze ontwikkelingen hebben ze de benaming woonkeuken in het leven geroepen.

Woonkeuken Wiggers Keukens

 

Zwevende keukenkasten

De zwevende keukenkasten zien we steeds vaker in keukens. Deze kasten zorgen voor een ruimtelijk gevoel en zijn daardoor ideaal in kleine keukens. Je ziet dit daardoor steeds vaker en is echt een trend aan het worden!

Zwevende keukenkasten Wiggers Keukens

 

Brede kasten

Brede kasten zien we eigenlijk al wel langer.

Wij snappen wel dat steeds meer mensen voor een brede keukenkast of lades gaan.

Het is een stuk efficiënter, maar ziet er ook gewoon strak en modern uit.
Brede kasten Wiggers Keukens

 

Bijzondere keukendesign

De laatste trend die wij nog met jullie willen delen is de bijzondere keukendesign. We zien steeds vaker dat mensen bijzondere keuken design willen. Het is dan belangrijk dat de keuken alle functionaliteiten heeft die benodigd zijn in een keuken, maar ook de bijzondere design heeft die gewenst is.

Bijzondere keukendesign Wiggers Keukens

 

 

 

Het officele logo van wiggers keukens in Winterswijk