Moderne keukens

Wit is altijd goed.

Wit is nog altijd een van de meest populaire kleuren voor de inrichting, want wit is tijdloos mooi en heeft gewoon een fijne uitstraling. Wit is subtiel, laat ruimten er mooi groot uitzien en raakt nooit uit de mode. Bovendien is wit ongelooflijk veelzijdig en goed te combineren. Wit is perfect voor kleurrijke accenten, intense contrasten, coole metalen en natuurlijke houttinten, en is geschikt voor grote en kleine ruimten.

Keuken zonder grenzen

De keuken is vandaag de dag het middelpunt van wonen. De grenzen tussen koken, eten en wonen bestaan allang niet meer – ruimten en hun functies smelten steeds meer met elkaar samen. De eenvoudige elegantie van de witte laserfronten wordt bijzonder mooi geaccentueerd door de omgeving in het trendy decor Eiken Toronto. De subtiel verlichte glazen segmentkasten creëren een subtiele lichtsfeer en ondersteunen de overgang naar de woonkamer.

Open voor het leven

Dit keukenontwerp in betonlook reikt tot aan het plafond en dat zorgt voor heel veel slimme opbergruimte. Favoriet element is hier de extra hoge glazen wandkast Flat. Vrijwel onzichtbaar: de universele indeling Open Space, waarmee ladebakken individueel en variabel in te delen zijn.

Innovatief keukendesign

Duidelijke lijnen, edele materialen en een helder gestructureerde binnenarchitec-tuur – dat is het kenmerk van onze designkeukens. Met ons brede scala aan gladde, strakke oppervlakken geeft u uw grote lifestyle-keuken geheel naar eigen wens vorm.

Op de eerste plaats gezinsvriendelijk

Het centrale middelpunt van deze kleine familiekeuken is het kookeiland met geïntegreerde eethoek. Het scheidt de keuken van de aangrenzende woonkamer. De organisch afgeronde vorm van de eettafel is geen probleem qua vervaardiging en kan individueel op uw wensen worden aangepast.

Welhaast oneindige combineermogelijkheden

Modulair ontworpen keuken in trendmateriaal laklaminaat. Het moduleprincipe laat in het keukenontwerp veel speelruimte voor grote of kleine ruimten. Het resultaat is een vrije keukenarchitectuur met afzonderlijk ruimteconcept en goed doordachte functionele oplossingen en opbergruimtes. De effectief toegepaste accenten in licht Maracaibo-decor geven deze lakkeuken een modern karakter.

Design en comfort

Een goed design en veel comfort gaan in dit keukenvoorstel hand in hand. De eilandoplossing is een ware blikvanger en creëert korte looproutes bij het voorbereiden en bereiden van de gerechten.

Klein maar fijn

Een stralend witte keuken laat de kleinste ruimte groot ogen en je voelt je er direct thuis. De hoog gemonteerde apparaten zijn modern en in de roestvrijstaal-optiek echte blikvangers.

De Spirit of Nature

Kleuren uit de natuur en natuurlijke houtoptieken zijn gewoon een perfecte oplossing wanneer men graag een huiselijke sfeer in de keuken wilt. Met een grote collectie houtdecors, die qua optiek en haptiek dicht in de buurt van natuurlijk hout komen, vindt u vast en zeker uw natuurlijke favorieten.

Een keuken met vakantieflair

Dankzij de uitgesproken, aquakleurige fronten straalt dit keukenontwerp echte vakantiestemming uit – en maakt het leven van alledag tegelijkertijd zo comfortabel mogelijk. De elektronische apparatuur is het nieuwste van het nieuwste en de keuken wordt consequent volgens ergonomische principes ontworpen.

Weinig plek voor veel keuken

Deze compacte, functionele keuken is ideaal voor mensen die het graag minimalistisch hebben of voor het eerst een keuken inrichten. Tijdloos door de softmatte fronten in trendy laklaminaat. Ergonomisch, met hoog ingebouwde oven. Onderhoudsarm dankzij slim oppervlakontwerp. En met een nisbekleding met Vector-Art-motief in digitaalprint worden er tevens fraaie accenten gezet.

Vrolijke, harmonieuze kleuren, natuurlijke houtaccenten

Jong, fris en vrolijk – dat is dit keukenvoorstel. Een echte familiekeuken: Het ontwerp als L-formatie overtuigt met een geïntegreerde eethoek en de XL-hoogte met veel praktische opbergruimte. De ultramatte fronten zijn veredeld met een innovatieve oppervlaktecoating. Lelijke vingerafdrukken behoren zo tot het verleden.

Creatieve familiekeuken

Dit keukenvoorstel op slechts 20 m² oppervlakte heeft alles wat een compacte familiekeuken nodig heeft. Veel opbergruimte dankzij de onderkasten en highboards op XL-hoogte, een geïntegreerde eethoek, korte loopafstanden en een breed scala aan toebehoren. De steengrijze, mat gelakte fronten geven deze keuken een heldere, natuurlijke uitstraling.

Perfect gecombineerd

Lakfronten in Alpin wit gaan in dit ontwerp een geweldige combinatie aan met zwart glans en het fraaie Endgrain Oak-decor voor werkbladen en bekledingen. De in de Boulevard-vitrines geïntegreerde verlichting plaatst de glassegmenten van de vitrines en het matzwarte Masterflow-glaspaneel vol effect in het middelpunt.

Heldere vormentaal

Met ons greeploze LINE N-programma zetten wij al jarenlang maatstaven voor een design- en trendgerichte vormgeving van keukens. In combinatie met fronten in trendy unikleuren of houtdecors, mat of hoogglanzend – het frontbeeld is dankzij zijn fijne lijnvoering een voorbeeld van perfecte moderniteit en decente elegantie.

Perfect lichtconcept!

Werklicht, sfeerverlichting of ruimteverlichting – een goed gepland lichtconcept zorgt voor ontspannen activiteiten en een harmonieuze keukensfeer. De mogelijkheden hierbij zijn oneindig en dankzij moderne ledtechniek zijn ze vandaag de dag ook (kosten)efficiënt om te zetten. In de nis, in wandkasten of in onderkasten: een goede verlichting zet de puntjes gewoon op de i!

Warme woonkeuken

Deze moderne keuken biedt een harmonieuze kleur- en materiaalcombinatie door middel van lakfronten in ultrahoogglans wit en warme decors Arizona Pine. De interessant ontworpen hoekkeuken maakt indruk door de ergonomische gezichtspunten. Zo wordt de module met hoge kast zijdelings in de wand geïntegreerd en de oven hoog ingebouwd. De onderkast als lowboard doet dienst als mediacentrum en als zitgelegenheid.

Praktisch, ergonomisch, stijlvol

Deze moderne, goed gestructureerde hoekkeuken met lakfronten in subtiele Magnolia-kleurnuance biedt met haar relinggrepen van roestvrij staal een echt hoogtepunt. Met hun uitgesproken look en praktische karakter in het alledaagse gebruik geven ze een volledig nieuwe betekenis aan de vlakke fronten. Bovendien scoort deze keuken ook op ergonomisch vlak hoge punten dankzij de hoog ingebouwde oven, wandkasten met vouwliftdeuren en de chique, halve glazen fronten. De achterkant van de hoek wordt praktisch uitgebreid tot bar en biedt zo extra zitgelegenheid. De stellingoplossing in eiken Provence geeft het ontwerp een extra huiselijke touch.

Familiekeuken met veel ruimte

Keukenvormgeving volgens het “moduleprincipe” biedt veel speelruimte voor grote en kleine keukenontwerpen. Het resultaat is een vrije keukenarchitectuur met afzonderlijke eetruimte en goed doordachte functionele oplossingen en opbergruimtes. De effectief toegepaste accenten geven deze lakkeuken een modern karakter.

Mooi als een zomerse dag!

Geel zorgt niet alleen voor een goed humeur, de mooiste van alle zomerse kleuren is ook uitstekend geschikt voor een combinatie met helder Alpin wit. De zonnegele COLOR CONCEPT-accenten verdrijven elke negatieve gedachte en toveren op slag een portie zon en zomers gevoel in uw woning.

Industrial Chic

Wonen in industrieel design heeft een geheel eigen charme en net dat beetje extra. Het design van ruwe baksteen, de mix van matte lakfronten met tafelblad in betonlook in Schiefer grijs en de houten vloer passen goed bij het stedelijke levensgevoel. Daarbij hoeft men niet in een pakhuis te trekken om industrial chic te ervaren. Met onze nisbekledingen met digitale printmotieven kan men ook kleine ruimtes een industriële touch geven.

Keukens voor estheten

De LUX 814 maakt indruk door de hoogwaardige, glanzende lakfronten en perfect georganiseerde keukenfuncties. Bijvoorbeeld de hoog gebouwde vaatwasser, de oven en de stoomoven op ergonomische hoogte, plus veel opbergruimte tot in het kleinste hoekje. Een architectonisch zuiver ontwerp van alle keukencomponenten in de kleinste ruimten. Zoals gezegd, een waar pronkstuk!

Pure rechtlijnigheid

Deze harmonieuze mix van lakfronten in Magnolia hoogglans en een omgeving in het decor stameiken zorgen voor een zachte, huiselijke sfeer. Deze keuken is ontworpen als greeploos LINE N-keukensysteem en maakt indruk door de rust die zij uitstraalt. De greeplijsten in edelstaaloptiek accentueren daarbij de horizontale lijnvoering in de keuken.

L-keuken met groot effect

Fraaie optiek, ergonomische XL-hoogte en perfect benutte opbergruimte – daarmee scoort de LUX 817. Het alpin wit hoogglans van de fronten in lak gecombineerd met een vleugje Decor Mixwood van het Xtra-werkblad geeft een modern keukenfeeling om je prettig bij te voelen. Weggezet in de hoek – hoezo! Opvallend en tegelijkertijd decent integreert deze keuken perfect in de aangrenzende woonkamer.

Modieus met lak

De trend naar keukenfronten van lak wordt consequent voortgezet. In matte uitvoering of met hoogglans, zoals in deze chique, schiefergrijze keukenambiance. Met lakfronten wordt uw keuken een optisch hoogtepunt van duurzame waarde.

Klein maar fijn

Deze greeploze lakkeuken met subtiele kleuraccenten hebben wij ontworpen voor jonge gezinnen. Met meubelcomponenten uit ons COLOR CONCEPT hebben we kleuraccenten in varentinten gecreëerd. De wandkap is ontworpen als “bewegingsvrije oplossing” en past dankzij het witte glasscherm harmonisch bij het totale concept.

Meer inspiratie nodig?

bekijk onze greeploze keukens eens!