Van slopen tot koken

Wiggers Keukens kan voor u eventueel het hele traject begeleiden en dus uitvoeren ``van slopen tot koken``. Als u dat wenst meten wij de keuken op, demonteren en voeren de oude keuken af, verleggen eventueel de bedrading en leidingen, plaatsen de nieuwe keuken, monteren de nieuwe keuken af inclusief tegelwerk of stucwerk en we ruimen uiteraard alles weer netjes op. Dit allemaal om u zorgeloos van uw nieuwe keuken te kunnen laten genieten.

In meten

Het is natuurlijk belangrijk dat de keuken die je wil ook past, wij kunnen de keuken inmeten zodat je gegarandeerd bent dat de nieuwe keuken ook past zoals het bedoelt was. Zo kom je nooit achteraf voor verassingen te staan.

Demonteren

Wij komen indien gewenst de oude keuken demonteren, het is belangrijk dat dit netjes gebeurt zo voorkom je eventueel schade en daardoor extra werk.

Afvoeren

Wij voeren de keuken duurzaam af en ruimen alles netjes op zo dat u zo minmogelijk last heeft van de troep. Dit meestal binnen 1 dag!

Bedrading en leidingen verleggen

Als u voor een heel ander keukenonderwerp kiest als wat er stond moeten er vaak leidingen en bedrading getrokken of verplaatst worden. Het voordeel hiervan is dat wij het kunnen inplannen en dat de planning naadloos op elkaar aangepast kan worden.

Afwerking

Eventueel stucwerk en tegelwerk kunnen wij ook voor u regelen. Alles in 1 keer strak.

Keuken plaatsen en afstellen

Wij plaatsen de keuken indien gewenst, we zullen hierbij rekening houden met alle wensen die wij vooraf besproken hebben. Hoe lang we hier mee bezig zijn hangt af van de keuken.

enthousiast geworden?

Vraag naar de mogelijkheden in uw situatie.