Landelijke keukens

Een zwak voor knappe details

Deze luchtig ontworpen landhuiskeuken overtuigt door details, die een perfecte keuken kenmerken. Bijvoorbeeld door korte looproutes, een geïntegreerde zitplaats aan het kookeiland en heel veel opbergruimte in de XL-onderkasten.

Landhuis zonder cliché

Zonder overdadige sierelementen stralen onze Modern Cottage programma‘s moeiteloos uit wat we verwachten van een moderne landhuissfeer: huiselijke geborgenheid, waarin het hele leven zich thuis voelt. De matwitte fronten in klassieke look komen rechtlijnig en luchtig-licht over – het moderne landhuis protst niet, maar creëert op elegante wijze een echt thuis.

Dicht bij de natuur

Groen voedt de ziel. Deze wijsheid geldt ook voor de keukeninrichting. Zo bescheiden als de moderne landhuisstijl in de vormentaal is, zo gemakkelijk kan hij worden gecombineerd met decente kleuren als deze rietnuance. In combinatie met het ruim opgezette steendecor van het werkblad en de losse houtaccenten zorgt deze keuken voor een ontspannen sfeer met karakter.

Nieuwe gezelligheid

Een moderne landhuiskeuken die veel te bieden heeft: zoals grepen van gietijzer, strakke paneeldeuren met glas, innovatieve verlichting en hoge opzetkasten. Een nieuwe, eenvoudige huiselijkheid.

Passie voor mooie dingen

Dit keukenontwerp uit het programma Sylt speelt op geraffineerde wijze met Scandinavische en maritieme accenten. De klassieke contouren van de hoogwaardige fronten in mat lak geven de keuken eenvoudige elegantie. De relinggreep in zwart gelaserd roestvrij staal versterkt dit effect nog eens. De nisbekleding is met digitaalprinttechniek bedrukt en doet denken aan de traditionele tegeloptiek in Delfts Blauw. Het werkbladdecor Pettersson in Driftwood-stijl roept herinneringen aan de laatste strandwandeling op.

Lovely landhuis!

Landhuiskeuken met lakfronten stralen een natuurlijke élégance uit. De magnolia-kleurnuance geeft de hele ruimte een vrolijk, zonnig accent. Een perfecte plek voor gezelligheid met vrienden en familie.

Moderne insteek!

Het contrast tussen moderne architectuur en landhuiskeuken kan nauwelijks groter zijn en is toch heel erg actueel. De traditionele landhuisinterpretatie staat in dit voorbeeld op de voorgrond. Elementen uit het moderne industriële design nemen daarentegen meer ruimte in beslag.

Ik zie je in de woonkeuken

Elegantie met een klassiek accent! Karakteristiek voor deze moderne Landhuiskeuken zijn de frame- en spijldeuren met fijne profielen. De perfect afgestemde pilasters geven de keuken samen met het krans- en lichtprofiel een elegante omlijsting met een mediterrane touch. Dit keukenontwerp laat zien dat klassieke stijlelementen en moderne keukenvormgeving fantastisch samengaan.

Met liefde voor detail

De unieke uitstraling van echte lak is iets heel bijzonders. De hoogwaardige verwerking van deze chique framedeuren geeft onze Landhuiskeukens een tijdloos behoud van waarde.

Met liefde voor detail

De unieke uitstraling van echte lak is iets heel bijzonders. De hoogwaardige verwerking van deze chique framedeuren geeft onze Landhuiskeukens een tijdloos behoud van waarde.

Massief hout meets Landhuis

Fronten van massief hout stralen altijd een hoogwaardige en natuurlijke materiaalschoonheid uit. Daarom zijn ze ook zeer geschikt voor het creëren van een moderne, eersteklas Landhuislook. Heldere vormen, natuurlijke kleuren en talrijke charmante details, zoals wilgenkort-uittrekelementen, spijldeuren of flessenrekken, geven deze keukens een authentieke look met feel-goodfactor. Dankzij innovatieve keukentechniek leidt dit tot een geslaagde combinatie van traditioneel en modern.

Ik zie je in de keuken!

Het is bijna onmogelijk om niet gecharmeerd te zijn van de fronten van echt hout. De subtiele, tijdloze magnoliakleurnuancezorgt ook nog eens voor een knusse sfeer. De tafelopstelling in het midden creëert een gezellige sociale plek in de keuken. De open panelen brengen gezellige accenten aan in het vormgevingsconcept.

Meer inspiratie nodig?

Bekijk onze moderne keukens eens!