Welkom bij Wiggers Keukens in Winterswijk.

Bent u opzoek naar een nieuwe keuken of inbouwapparatuur? Dan bent u hier aan het juiste adres. Wiggers Keukens is uw totaalleverancier voor keukens en inbouwapparatuur.  Wij leveren kwaliteit voor betaalbare prijzen. De koffie staat klaar in onze showroom, u bent van harte welkom aan de Gasthuisstraat 35 in Winterswijk.

Wiggers Keukens, smaakvol en betaalbaar.

Gegarandeerd kwaliteit! 

Wij staan voor Duitse kwaliteit en degelijkheid. Van standaard keukenblokken tot luxe designkeukens en van modern tot klassiek, alles is mogelijk. Daarnaast kenmerken onze keukens zich door betaalbaarheid, terwijl u geen concessies hoeft te doen in kwaliteit.

Van Sloop tot Kook geregeld!

Wiggers Keukens kan voor u eventueel het hele traject begeleiden en dus uitvoeren “van sloop tot kook“.

Als u dat wenst meten wij de keuken op, demonteren en voeren de oude keuken af, verleggen eventueel de bedrading en leidingen, plaatsen de nieuwe keuken, monteren de nieuwe keuken af inclusief tegelwerk of stucwerk en we ruimen uiteraard alles weer netjes op.

Dit allemaal om u zorgeloos van uw nieuwe keuken te kunnen laten genieten. 

 Volop voordeel!

Doordat onze leverancier zoveel keukens produceert en de grootste keukenfabrikant ter wereld is, kunnen zij de kwaliteit ook betaalbaar houden. Door de grote hoeveelheden keukens die onze keukenfabrikant jaarlijks produceert kunt u verwachten dat zich vertaalt in inkoopvoordeel welke direct een voordeel oplevert voor u als consument.

Een keuken van Wiggers Keukens is zelfs goedkoper dan een Zweeds “bouwpakket“. 

Wiggers Keukens in Winterswijk - smaakvol en betaalbaar

[metaslider id=526]